Puunkaato

Puunkaato ammattitaidolla ja turvallisesti

Rakennetussa ympäristössä puiden kaatoa rajoittaa usein puuston koon lisäksi rakennukset, istutukset, kulkuväylät ja muu infrastruktuuri. Näistä syistä puun kaato kokonaisena on harvoin mahdollista.

Suoritamme ahtaissa paikoissa kaatotyöt pääsääntöisesti kiipeilytekniikalla. Tämä mahdollistaa puiden oksien ja rungonosien paloittelun ja alaslaskun hallitusti ja kohteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Palvelupakettimme räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme käydä kaatamassa puun, viemme risut ja roskat tai vaikka koko rungon mennessämme ja saamme myös kannon jyrsittyä. Tarvittaessa puu voidaan myös pilkkoa valmiiksi klapeiksi. Meiltä saa myös vuokrattua tehokkaan polttomoottorikäyttöisen hydraulihalkojan, mikäli haluat itse pilkkoa polttopuut kaadetusta puusta.

Hinnat

Hinnoittelu tehdään aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa kaadettavien puiden vaikeusaste ja määrä. Lisäpalvelut hinnoitellaan myös tapauskohtaisesti.

Muutamia hintaesimerkkejä (sis. alv 24%)

  • Suorakaatopuut, jotka evät vaadi erityistä kaadonsuuntausta, hinnat alkaen 100€ / ensimmäinen puu.
  • Helppo keskikokoinen kiipeilypuu, joka mahtuu kaatumaan 2-3 osassa tontille vapaasti pudottaen hintaluokka noin 200€
  • Suurempi monihaarainen puu, jonka oksat ja latvat pystyy kuitenkin pudottelemaan puun tyvelle, hintaluokka alkaen 350€
  • Suuri puu, jonka oksat ja latvukset ovat rakenteiden päällä ja ne edellyttävät hallittua alaslaskua köysitekniikalla, hintaluokka alkaen 450€

Mikäli puita samassa kohteessa on useampia, yksikköhinta luonnollisesti laskee seuraavien puiden osalta. Tarjouspyyntöä tehdessä kannattaa jo valmiiksi miettiä, mitä vaiheita haluat tehdä itse, vai haluatko työn ”avaimet käteen”.

Ota yhteyttä

Jere Mäki-Patola
puh. 040 751 4700
info@jerepro.fi

Kysy rohkeasti tarjous
isommastakin urakasta!

Soita meille

puh. 040 751 4700

Lähetä viesti

info@jerepro.fi